O Pelhřimovský dukát 2019

26.05.2019 07:10

POKYNY K SOUTĚŽI 26.5.2019:

Kopretiny:sraz v 7:15 hod. u hlavního vchodu KD Máj, dozor a mažoretky se ihned zaprezentují a odejdou do šatny.Mažoretky budou pokud možno oblečené do kostýmu, šatna je v KD Máj  - prostor mezi sálem a restaurací, v 7:30 hod. se ihned připraví v sále na zkoušku, poté se nalíčí. Řazení na slavnostní nástup ve foyer v 8.50 hod., začátek kategorie Děti v 9.30 hod..Rodiče mažoretek budou si zaplatí vstupné v 7.30 hod.. Dozor u Kopretin zajišťuje p.Jůnová. Po vyhlášení výsledků této kategorie si rodiče děti převezmou. Po celou dobu konání soutěže si za děti zodpovídají rodiče.

Candies: sraz v 7:15 hod. u hlavního vchodu KD Máj, dozor a mažoretky se ihned zaprezentují a odejdou do šatny.Mažoretky budou pokud možno oblečené do kostýmu, šatna je v KD Máj  - prostor mezi sálem a restaurací, v 7:30 hod. se ihned připraví v sále na zkoušku, poté se nalíčí. Řazení na slavnostní nástup ve foyer v 8.50 hod., začátek kategorie MInikadetky v 10.20 hod..Rodiče mažoretek budou si zaplatí vstupné v 7.30 hod.. Dozor u Candies zajišťuje p.Lešková. Po vyhlášení výsledků této kategorie si rodiče děti převezmou. Po celou dobu konání soutěže si za děti zodpovídají rodiče.

Sněženky: sraz v 7:15 hod. u hlavního vchodu KD Máj, dozor a mažoretky se ihned zaprezentují a odejdou do šatny.Mažoretky budou pokud možno oblečené do kostýmu, šatna je v KD Máj -prostor mezi sálem a restaurací, v 7:30 hod. se ihned připraví v sále na zkoušku, poté se nalíčí.Řazení na slavnostní nástup ve foyer v 8.50 hod., začátek kategorie Kadetky v 11:05 hod..Rodiče mažoretek budou si zaplatí vstupné v 7.30 hod..  Dozor u Sněženek zajišťuje p.Repáčová.Po vyhlášení výsledků této kategorie si rodiče děti převezmou.Po celou dobu konání soutěže si za děti zodpovídají rodiče.

Kytičky: sraz v 7:10 hod. u zadního vchodu KD Máj. Celá skupina počká na dozor, což je p. Vítková a přejdou společně do šatny, která je za pódiem v 1.patře KD Máj. V 7:20 hod. se ihned připraví v sále na zkoušku.Řazení na slavnostní nástup ve foyer v 8.50 hod., začátek kategorie Juniorky v 12:15 hod. Žádný rodič nepůjde zadním vchodem. Po vyhlášení výsledků této kategorie pustíme mažoretky domů.

Berušky: sraz v 7:10 hod. zadního vchodu KD Máj. Celá skupina počká na dozor, což je p. Prchalová a přejdou společně do šatny, která je za pódiem v 1.patře KD Máj. V 7:20 hod. se připraví v sále na zkoušku.Řazení na slavnostní nástup ve foyer v 8.50 hod.,.Začátek kategorie Seniorky je ve 12:45 hod.. Žádný rodič nepůjde zadním vchodem. Po vyhlášení výsledků této kategorie pustíme mažoretky domů.